Adresa site casa-funerara-memory.ro

Responsabilitatea pentru conţinut

Director : Constantin

Concepţie şi realizare : Tiberiu

Sunteţi rugat să citiţi cu atenţie prezentele menţiuni legale, înainte de a utiliza site-ul nostru. Prin accesarea prezentului site şi a conţinutului acestuia, recunoaşteţi că aţi luat cunoştinţă de prezentele şi că sunteţi de acord cu ele şi vă angajaţi să respectaţi în totalitate aceste menţiuni legale.

Condiţiile şi conţinutul prezentului site sunt protejate prin drepturi de autor, precum şi, după caz, prin drepturi de proprietate intelectuală înregistrate.

Casa Funerara Memory © 2022 Toate drepturile rezervate

Contactați webmasterul

Este posibil să trimiteți comentarii sau sugestii webmasterului site-ului (mettre un lien vers le formulaire de contact). El va încerca să le ia în considerare. Cu toate acestea, nu poate răspunde unor solicitări specifice sau care depășesc cadrul strict al gestionării administrative sau tehnice a site-ului.

Pentru a scrie weebmasterului : patrascutiberiugabriel@gmail.com

Accesibilitate

Site-ul nostru a fost dezvoltat după recomandările Referentului general de accesibilitate ale administrațiilor (RGAA) și standardele WCAG.

Site-ul este compatibil cu toate browserele disponibile. Este accesibil tuturor, cu excepția situațiilor de forță majoră.

Ne angajăm să îmbunătățim continuu accesibilitatea conținuturilor noastre pentru a avea acces la informațiile de pe site-ul casa-funerara-memory.ro, în special în ceea ce privește aspectele legate de mobilitate.

Reguli generale de utilizare

Accesul la site-ul casa-funerara-memory.ro şi utilizarea acestuia sunt supuse prezentelor Condiţii Generale. Casa funerara memory îşi rezervă dreptul de a le revizui periodic.

Întregul conţinut (imagini, texte, mărci, toate logourile, desenele, numele de produse) de pe site-ul casa-funerara-memory.ro este protejat prin dreptul de autor şi / sau prin alte drepturi de proprietate intelectuală şi nu este permisă reproducerea, distribuţia, transmiterea, difuzarea, reprezentarea, descărcarea, modificarea, editarea, reutilizarea, re-adresarea sau exploatarea acestuia în niciun fel şi pe niciun fel de suport, electronic sau de altă natură, fără o autorizare explicită în scris din partea Casa Funerara Memory.